Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudjelujte u raspravi

TEMA DANA Kako komentirate zvižduke u Kninu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Govor predsjednika Vlade Zorana Milanovića na središnjoj svečanosti Dana pobjede i domovinske zahvalnosti danas u Kninu popraćen je zvižducima i burnim negodovanjem velikog dijela okupljenih, a zviždalo se i predsjedniku Republike Ivi Josipoviću.

"Skidajte ga, skidajte ga", vikali su nazočni Milanoviću koji se pokušao obratiti skupu dok ih je dio pjevao "Zovi samo zovi" i druge domoljubne pjesme. "Pozivam one koji dvije godine deru svoje grlo da dođu zviždati na Markov trg jer se tamo zviždi, a ovdje je mjesto na kojem se poštuje", odgovorio im je premijer s govornice.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović, ilustracija Posjet gardijskoj brigadi Milanović iz Nove Gradiške: "Pružili ste mi jedno od rijetkih utočišta" Predsjednik Zoran Milanović na obilježavanju godišnjice osnutka Pauka - 5 posjet splitu Predsjednik Zoran Milanović na obilježavanju godišnjice osnutka Pauka

'Zahvaljujem i prvom predsjedniku Tuđmanu, jer je vladao kad je bilo najteže', kaže Milanović. 'U ratu otpor, u pobjedi velikodušnost, u miru dobra vjera. Živjela Hrvatska!', poručio je hrvatski premijer.

Negodovanjem i zvižducima dočekan je predsjednik Republike, kojemu su iz publike dobacivali "ne dajte mu govoriti" i "Vukovar, Vukovar!"

OBLJETNICA OLUJE U KNINU: Ovacije na spomen Tuđmana; Izviždani predsjednik Josipović i premijer Milanović

"Vukovar i Knin su hrvatske svetinje", poručio je nazočnima Josipović dodavši kako su Hrvatskoj njeni branitelji ostavili kao dužnost slobobodu, demokraciju, ljudska prava i gospodarske ciljeve.

U današnjoj temi dana vas pitamo: Kako komentirate zvižduke u Kninu? (Hina/D.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene