Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvoje Modrić, član KK Strmac, pretrpio je tešku ozljedu glave tijekom jedne utakmice u prosincu 2014. godine.


Košarkašku loptu u ruke i dođite u subotu, 4. lipnja, u Novu Gradišku. Prije svega zato što ćete na taj način pomoći stradalom mladom košarkašu Hrvoju Modriću.

Vezani članci Bolnica u Petrovoj Hvalevrijedna humanitarna akcija za obnovu zagrebačke bolnice oštećene u potresu uskoro završava, pogledajte kako i vi možete sudjelovati Primopredaja inkubatora kupljenih u sklopu akcije \"Vratimo Palčiće u Petrovu\" - 5 Val dobrote za Palčiće iz Petrove: Navijači Dinama danas dopremili 9 inkubatora, prikupljeno više od pet milijuna kuna

Od 12 sati slijedi streetball turnir, a navečer i sjajna svirka. Najprije će na ljetnoj pozornici nastupiti grupa Elemental, a potom će za zabavu brinuti i niz novogradiških DJ-a.

Podsjetimo, Hrvoje Modrić, član KK Strmac, pretrpio je tešku ozljedu glave tijekom jedne utakmice u prosincu 2014. godine. Srušio se i završio na operacijskom stolu tijekom koje je utvrđen izljev krvi na mozak.

Njegovi klub je pokrenuo razne humanitarne akcije, a sve potrebne informacije možete naći na Facebook stranici Svi smo uz tebe Hrva. 

Žiro račun Hrvoje Modrić
Privredna Banka Zagreb
HR9023400093101269223