Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokloni u bolnici Rebro

Sveti Nikola obradovao bolesnu djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od djeci najomiljenijih svetaca, Sveti Nikola, uspio je noćas obići domove tisuća mališana. U čizmicama koje su stavljali na prozore ostavio im je darove. Posjetio je i djecu u bolnici Rebro.

Svetom Nikoli posebno su se razveselili mališani na pedijatriji zagrebačkog Rebra. Zaželio im je da brzo ozdrave. Djeca su naravno morala cijele godine biti dobra. One koji su bili malo nestašni uz Svetoga Nikolu posjetio je i Krampus te im uz darove ostavio i šibu.

Pročitajte i ovo Djeca u pojasu Gaze živima prijeti glad U Pojasu Gaze poginulo više od 13.000 djece: "Zbog neishranjenosti nemaju čak ni snage za plakanje" Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan

Sveti Nikola ih je, kažu, obišao dok su spavali, no danas su svejedno bili prepuni dojmova. 'Ima veliku bradu. Ima kapu i na kapi ima križić kružić', opisao ga je Nikola. 'Ima plašt. (Kakav plašt?) Crveni', odgovorial je našoj novinarki malena Tina. 'Nosio je crvenu vreću sa sobom. (A što je bilo u vreći?) Pa puno poklona' dodala je Lucija.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene