Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćeni s 10 vreća

Švercali 127 kilograma riječnih rakova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena i muškarac osumnjičeni su da na području BiH ulovili veliku količinu rakove koje su potom nezakonitim putem prenijeli u Hrvatsku, a policija je protiv njih podnijela kaznenu prijavu za izbjegavanje carinskog nadzora i optužni prijedlog zbog nezakonitog prelaska državne granice.

Čak deset vreća sa 127 kilograma riječnih rakova, ulovljenih u susjednoj BiH, pronašla je u ponedjeljak policija u blizini graničnog prijelaza Kamensko, doznaje se u utorak u PU splitsko-dalmatinskoj.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

Nedaleko granice policajci su zatekli 58-godišnjakinju i 33-godišnjaka s deset vreća živih riječnih rakova zbog čega su ih doveli u postaju granične policije Trilj na kriminalističko istraživanje.

Privedeni žena i muškarac osumnjičeni su da su 31. srpnja u jezeru na području Rame u BIH-a ulovili rakove koje su pješke prenijeli u Hrvatsku nezakonitim makadamskim putem i potom vozilom došli po vreće rakova kako bi ih preprodali.

O ulovu rakova je izviješten inspektor zaštite prirode, a protiv 58-godišnjakinje i 33-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava za izbjegavanja carinskog nadzora i optužni prijedlog zbog nezakonitog prelaska državne granice. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene