Obavijesti Video Pretražite Navigacija
39. obljetnica

Sve popularnije: Splitsko Sveučilište proslavilo svoj rođendan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sveučilište u Splitu proslavilo je svoj rođendan. To je i jedno od najpoželjnijih Sveučilište u Hrvatskoj.

Za mnoge je Split idealno mjesto za studiranje. Dobri uvjeti studiranja osigurali su splitskim studentima odlične uspjehe. Upravo to je i privuklo brojne maturante. Split ima 11 fakulteta i 150 studija od medicine do pomorstva.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Velika potražnja za studentskim poslovima: Evo kolike su satnice!

Pohvale su stigle i povodom današnje 39. obljetnice osnutka Sveučilišta. 'Splitsko Sveučilište je izvrsno Sveučilište koje školuje vrlo kvalitetan kadar', kazao je ministar obrazovanja i sporta Željko Jovanović.

Split se može pohvaliti jednom od najmodernijih knjižnica. Anamarija kaže idealna je za spremanje ispita iz Građevine. 'Ovdje, u Sveučilišnoj knjižnici, imamo dosta stvari koje su nam omogućene. Možemo doći kad god želimo, ugodno nam je, toplo nam je, imamo računala i sve što nam treb', kazala je Anamarija.

A to su i najbolji temelji za uspjeh.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene