Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trčati za one koji ne mogu

Odbrojavanje do utrke Wings for Life: "Ovdje se već danas skupila nevjerojatna energija"

Aktualno Galerija Danijel, Njemačka Danijel, Njemačka Foto: DNEVNIK.hr Marina, Zadar Marina, Zadar Foto: DNEVNIK.hr Sutra 10. izdanje utrke WFL u Zadru Sutra 10. izdanje utrke WFL u Zadru Foto: DNEVNIK.hr Mia Kovačić i Vlado Boban Mia Kovačić i Vlado Boban Foto: DNEVNIK.hr +3 Maribel, Belgija Galerija 1/8 >>
Još je jedan dan do utrke Wings for Life World Run koja ujedinjuje cijeli svijet! 6500 trkača bit će na startnoj liniji u Zadru, a na zadarskom Forumu danas su se dijelili startni brojevi.

Utrka Wings for Life World Run u cijelom svijetu počinje u isto vrijeme, a izravan prijenos možete pratiti u programu Nove TV, u specijalnoj emisiji sutra od 12 sati i 30 minuta.

Trči se za one koji ne mogu, a sav prihod od startnina i donacija ide za pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine.

"Nisam inače nekakav sportski tip, ali to mi je nešto posebno. Prošetam se evo, pozivam sve koji se dvoume da dođu da sudjeluju to je stvarno nešto, onaj start je nešto neopisivo", kazala je Marina iz Zadra, a Danijel iz Njemačke je dodao: "Zbog ljudi koji ne mogu hodati, zbog njih sam tu sada došao da trčim za njih."

Pročitajte i ovo Mia Kovačić i Vlado Boban Razgovor s voditeljima Wings for Life: Već deset godina svijet se ujedinjuje i trči za one koji to ne mogu - "Iskustva su uvijek fenomenalna"

Mia Kovačić i Vlado Boban već su na startnim pozicijama u Zadru. Zadarska utrka je posebna po mnogočemu, a više su ispričali Mia i Vlado koji će sutra voditi posebnu emisiju.

"Zadarska utrka je poznata po tome što je ovo jedina utrka na svijetu koja se trči samo i isključivo uz more. Krećemo sa zadarskog poluotoka, šest i pol tisuća trkača, i onda nastavljamo tamo po magistrali Biograd – Pakoštane – Sveti Filip i Jakov, a oni najuporniji dođu skroz do Šibenika", objasnio je Vlado, a Mia se nadovezala: 

"I za sve to ih prati sunce i dobre vibracije. Dakle, nevjerojatna energija ovdje se već danas skupila, a ja vjerujem da će sutra biti doista ludilo. Možemo slobodno reći da je sezona ovime sigurno otvorena."

Utrka je rasprodana mjesecima unaprijed, kazao je Vlado: "Startnine su po cijenama od 25 do 30 eura, ali ako niste sutra tu u Zadru s trkačima iz cijelog svijeta, i dalje možete sudjelovati na utrci i trčati."

Pročitajte i ovo Ivana Ivančić o utrci Wings for Life Samo ljubav Ivančić o utrci Wings for life: "Mislim da tamo neće biti nitko tko nije punog srca"

Trči se uz pomoć aplikacije, nastavila je Mia: "To će se činiti na 218 mjesta, a ovako uživo kao u Zadru ima samo sedam mjesta. Ali ne brinite, možete hodati ili trčati, bitno je da sve radimo za one koji ne mogu. Dakle, isti cilj imamo, samo krenite, a na aplikaciji će vas zabavljati dvojac Mario Petreković i Boris Mirković. Možete izabrati i neke iz stranih država, bit će tu nekih poznatih glumaca i skijaša. Slobodno se priključite – mi vas čekamo"

Vlado je za kraj pozvao sve da se pridruže utrci: "Apsolutno, čekamo vas jer trči se za one koji ne mogu. Ovim projektom nastoji se pronaći lijek za ozljede leđne moždine."

Sutra će u 12:30 sati biti uvodna emisija na Novoj TV, Mia Kovačić će se kasnije priključiti i u prijenosu uživo na Instagram profilu Nove TV. Sa Jurajem Šebalj će biti u presretaču i tako loviti trkače.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene