Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čak 600 volontera

Jubilarno izdanje utrke Wings for life: Jedan od sudionika ima čak 91 godinu i za one koji ne mogu trči već treći put

Uz drveće i more za 10 dana trčat će se na 10. jubilarnom izdanju utrke Wings for life u Zadru. Očekuje se nekoliko tisuća trkača i turista koji će trčati za one koji ne mogu. Studenti i volonteri se već pripremaju.

"Nemojte se uopće obazirati na rezultat, znate zašto trčite. Utrka je humanitarne svrhe i trčimo za one koji ne mogu", kažu studenti s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Puna dva autobusa, točnije njih 116, odlazi u Zadar na utrku Wings for life dati sve od sebe.

Veliki uzor može im biti i 91-godišnji Roko Andabaka koji je trčao već tri puta. A za sve njih brinut će volonteri. Do sada ih se prijavilo njih 600. No mjesta za prijavu još uvijek ima.

Pročitajte i ovo Wings for Life World Run INSPIRATIVNE PRIČE Wings for Life World Run u Zadru: 5000 trkača ujedinjeni u jednom cilju - trčati za one koji to ne mogu

Pročitajte i ovo Bojan Hajdin, predsjednik saveza Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara, i Sanja Jurišić NAJMASOVNIJA NA SVIJETU Utrka Wings for life vratila se u Zadar, svake godine stepenicu bliže ka cilju: "Želimo uživati sve ostale pogodnosti koje uživaju i ljudi koji hodaju"

Više pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene