Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mrtva žena i ozlijeđen suprug

Susjedi o hororu u Zaprešiću: "Izgledali su uvijek mirno. Bili su vrlo tihi i simpatični." Poznato i u kakvom je stanju muškarac

Aktualno Galerija Strava u Zaprešiću, ilustracija - 3 Strava u Zaprešiću, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Strava u Zaprešiću, ilustracija - 2 Strava u Zaprešiću, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Strava u Zaprešiću, ilustracija - 1 Strava u Zaprešiću, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Strava u Zaprešiću, ilustracija - 4 Galerija 1/4 >>
Stravičan zločin u Zaprešiću. Policija je u stanu pronašla tijelo ženske osobe, a pokraj nje njezina teško ozlijeđenog supruga.

Horor u zaprešićkoj Ulici Matije Gupca. Oko 11 sati policija je zatekla beživotno tijelo 30-godišnjakinje. Pokraj nje je bio i teško ozlijeđeni 29-godišnjak - njezin suprug.

Policiju su pozvali njezini roditelji nakon što im se nije javila i nakon što je otac bezuspješno ljestvama pokušao ući u stan na prvom katu.

Susjedi su u šoku. "Pa možete si misliti kad se ti to u dvorištu dogodi. Izgledali su uvijek mirno. Bili su vrlo tihi i simpatični", opisala ih je Ljerka.

Sve se dogodilo u nedjelju oko ponoći. Verbalni obračun između supružnika vjerojatno se pretvorio u fizički i rezultirao fatalnim ishodom.

"Naložit će se obdukcija tijela ženske osobe i izuzimanje bioloških tragova te će se nakon provođenja adekvatnih vještačenja utvrditi koja je točno bila dinamika i uzrok smrti", rekao je Marijo Nemčić, zamjenik županijske državne odvjetnice. Suprug mrtve žene hitno je prebačen u bolnicu Sveti Duh.

Pročitajte i ovo Sastanak premijera Andreja Plenkovica i predsjednice Europskog parlamenta Roberte Metsole 10 godina u EU-u Šefica Europskog parlamenta pohvalila Hrvatsku: "To je deset godina nevjerojatnog uspjeha jedne zemlje"

"Zasad ništa ne ukazuje na to da je bilo trećih osoba", rekao je Nemčić.

"Bolesnik je dovezen vozilom hitne pomoći u hemoragijskom šoku, što znači da je značajnije iskrvario. Nakon stabilizacije podvrgnut je operacijskom liječenju, gdje je zbrinuto sve što je trebalo. Sada se nalazi u jedinici intenzivnog liječenja", opisao je stanje Boris Zdilar, kirurg u KB-u Sveti Duh.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović na susretu Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacije "Kapa do poda" Stigle čestitke državnog vrha - pogledajte poruke ljutih rivala Vatrenima: "Za mene je kao zlatna"

Što se točno dogodilo, pokazat će obdukcija tijela 30-godišnjakinje, a nakon razgovora s policijom okolnosti bi mogao rasplesti i njezin suprug. 

Više o stravičnom slučaju u Zaprešiću pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene