Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na poziv susjeda u kuću 91-godišnjeg Španjolca Cesara u selu Valladolid stigla je policija koja je otkrila kako muškarac ondje zatočene drži svoje dvije 60-godišnje kćeri, a suprugu je pokopao u podrumu, 20 centimetara ispod zemlje.


U španjolskom selu Valladolid pronađeno je tijelo 90-godišnje žene Petre u podrumu kuće koju je dijelila sa svojim suprugom i dvije kćeri. Tijelo je bilo zamotano u plastiku i crnu tkaninu te zakopano na dubini od oko 20 centimetara.

Vezani članci Mame i kćeri - 33 Htjele su biti kul poput svojih mama pa su kopirale njihove poze iz mladosti Podvala Tata preveslao kćeri za prvi april i rekao im da počinje škola, pogledajte reakcije

Susjedi su pozvali policiju jer su smatrali da se s Cesarovom obitelji događa nešto neobično. Naime, njegovu suprugu nisu vidjeli pet godina, a jednu kćer 20.

Gradonačelnik, Carlos Mangas smatra kako je žena preminula prirodnom smrću.

Šokantno je otkriće da je muškarac u kući tri žene držao zarobljene, te da su živjeli u nehumanim uvjetima. 64-godišnja Macarena i 60-godišnja Marabel odvedene su na psihijatrijski pregled.

Po nalogu suca, Cesara je prije nekoliko dana posjetila policija koja je pregledala kuću te otkrila kako je njegova 60-godišnja kćer Marabel o kojoj mještani tvrde da ništa nisu čuli 22 godine živa, a 64-godišnju Macarenu puštao je van samo kada je odlazila po vodu na izvor uz uvjet da ni s kim ne razgovara. Ubrzo su saznali da je 90-godišnja Petra mrtva.

Muškarac je izlazio iz kuće tek jednom mjesečno kako bi podignuo mirovinu.