Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Suprugu i kćeri 20 godina držao u podrumu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na poziv susjeda u kuću 91-godišnjeg Španjolca Cesara u selu Valladolid stigla je policija koja je otkrila kako muškarac ondje zatočene drži svoje dvije 60-godišnje kćeri, a suprugu je pokopao u podrumu, 20 centimetara ispod zemlje.

U španjolskom selu Valladolid pronađeno je tijelo 90-godišnje žene Petre u podrumu kuće koju je dijelila sa svojim suprugom i dvije kćeri. Tijelo je bilo zamotano u plastiku i crnu tkaninu te zakopano na dubini od oko 20 centimetara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strava u Austriji Monstrum zatvarao svoje šestero djece u podrum, najmlađe je beba. Djed mu je bio ozloglašeni nacist i ratni zločinac Podrum NISU SVI PODRUMI ISTI Barica s kćeri živi u vlažnom i mračnom podrumu u vlasništvu države: "Njima su izgleda preče njihove knjige nego dva ljudska života"

Susjedi su pozvali policiju jer su smatrali da se s Cesarovom obitelji događa nešto neobično. Naime, njegovu suprugu nisu vidjeli pet godina, a jednu kćer 20.

Gradonačelnik, Carlos Mangas smatra kako je žena preminula prirodnom smrću.

Šokantno je otkriće da je muškarac u kući tri žene držao zarobljene, te da su živjeli u nehumanim uvjetima. 64-godišnja Macarena i 60-godišnja Marabel odvedene su na psihijatrijski pregled.

Po nalogu suca, Cesara je prije nekoliko dana posjetila policija koja je pregledala kuću te otkrila kako je njegova 60-godišnja kćer Marabel o kojoj mještani tvrde da ništa nisu čuli 22 godine živa, a 64-godišnju Macarenu puštao je van samo kada je odlazila po vodu na izvor uz uvjet da ni s kim ne razgovara. Ubrzo su saznali da je 90-godišnja Petra mrtva.

Muškarac je izlazio iz kuće tek jednom mjesečno kako bi podignuo mirovinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene