Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buran sastanak

Sukob zaposlenica u Vinogradskoj dogovorno riješen, neće se tužiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamjenica ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice i voditeljica bolničkog Odjela nabave medicinskih proizvoda Dijana Zadravec i Mia Primirac dogovorno su riješile sukob koji se između njih odgodio sredinom prosinca na sastanku vezanom uz bolničku nabavu.

Dvije zaposlenice KBC-a Sestre milosrdnice izvijestile su utorak bolničko Povjerenstvo za unutarnji nadzor i kontrolu KBC-a, ravnatelja Marija Zovaka i Ministarstvo zdravstva da su dogovorno riješile problem u suradnji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Problemi Uprava Vinogradske poslala očitovanja u kojima traži pomoć za Kliniku za tumore Slika nije dostupna unutarnji nadzor Dijana Zadravec o sukobu u Vinogradskoj: ''Negiram agresivno ponašanje i sve insinuacije''

"Gđa. Primorac i prof. Zadravec nastavit će svoju poslovnu suradnju i nemaju namjeru sudskim putem ništa potraživati jedna od druge", stoji u obavijesti.

Riječ je o incidentu koji se dogodio 18. prosinca kada su se oko bolničke nabave sukobile Primorac i Zadravec.

Slučaj istražuje i policija, a ravnatelj je naložio Povjerenstvu za unutarnji nadzor i kontrolu da ispita slučaj i donese mišljenje.

Bolnica se još nije službeno oglasila, a ravnatelj Mario Zovak u utorak nije bio dostupan za komentar. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene