Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donacije putem broja 060 9000

Sudjelujte i vi u akciji 'Želim život'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dalje traje akcija Želim život. Donacije se putem telefonskog poziva na 060 9000 primaju do 24. prosinca.

Na humanitarnom koncertu Zaklade Ana Rukavina, koji je kao njezin partner podržala Nova TV, prikupljeno je gotovo milijun i pol kuna.

Pročitajte i ovo Marija Rukavina 16. humanitarni koncert Marija Rukavina u Dnevniku Nove TV uoči koncerta "Želim život": "Za ovo vrijedi raditi. Sretni smo i zahvalni za svaki poziv koji je upućen" Ana Rukavina - 2 niz humantarnih akcija Zahvaljujući radu Zaklade Ana Rukavina priliku za novi život dobilo je 145 ljudi, a pomogli su i Klinici dr. Fran Mihaljević

Dojmovi i reakcije pristižu sa svih strana. Anina majka Marija posebno je sretna i zahvalna. 'Možeš pomoći drugom čovjeku, a ti ćeš i dalje biti zdrav. To je najveća poruka, mladi ljudi su to čuli i oni su zaslužni za veliki dio ovog uspjeha. Vjerujte , kada sam pogledala iz Gradske kavane kroz prozor i vidjela tu mladost, da sam imala ogromne ruke, svih bi zagrlila u ime moje Ane', opisala je svoj osjećaj zahvalnosti Anina majka.

'Njena želja bila je meni zapovjed kao majci. Kada se sve tako dogodilo i posljednju sam kunu prebacila u Zakladu po odluci ostavinske rasprave, njen suprug se isto odrekao i od toga smo startali. To je bilo ukupno dva milijuna i 700 tisuća kuna', kaže Marija Rukavina.

Ana je postala glasnogovornica svih oboljelih i pokazalo se da jedan čovjek ipak može promijeniti sve, kaže njezina majka.
'Sjećajući se Ane i njene želje za životom i svih onih gore oboljelih, one djece s ćelavim glavicama koji su jedan drugome mahali kriz staklo sterilne jedinice i kojima je Ana mahala, nije mi prostalo ništa drugo nego krenuti dalje', kaže Marija.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene