Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sramotan incident

Sud odredio kaznu za tučnjavu na WRC-u: "Ponašao se naročito drsko..."

Tri muškarca koja su se potukla na WRC utrci kod Ozlja osuđena su na novčane kazne.

Prekršajni odjel Općinskog suda u Karlovcu proglasio je krivima trojicu muškaraca koji su se potukli na WRC utrci u mjestu Dančulovići kod Ozlja. Svaki je dobio novčanu kaznu od 760 eura, a moraju platiti i troškove postupka od 20 eura. 

Osim toga, sljedećih godinu dana zabranjeno im je prisustvovanje utrkama relija WRC Croatia te se moraju obavezno javiti u policijsku postaju. 

Presuda je nepravomoćna i na nju imaju pravo žalbe. 

Svaki od muškaraca osuđen je na kaznu od po 100 eura za prekršaj protiv javnog reda i mira te po 660 eura temeljem Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Sva trojica hrvatski su državljani koji su se navodno sukobili s Poljacima, ali policija nema njihov identitet te ih sud vodi kao NN. 

Pročitajte i ovo Tučnjava na reliju NEVJEROJATNO Otkriveno zašto su se potukli gledatelji na WRC Croatia Rallyju: Sljedeći put prekinut će se utrka

Pročitajte i ovo Tučnjava na reliju Dramatične scene Policija uhitila tri osobe zbog incidenta na reliju: Pukom srećom izbjegnuta je tragedija

"Na održavanju reli-utrke WRC Croatia prvookrivljeni se ponašao na naročito drzak način jer je verbalno napao NN osobu vrijeđajući je raznim pogrdnim riječima, nakon čega se umiješao u fizički obračun između NN osobe i drugookrivljenoga, a pritom se s njim naguravao. Drugookrivljeni je verbalno napao NN osobu i ponašao se na naročito drzak način te se naguravao s redarom koji ga je pokušao udaljiti sa staze. Trećeokrivljeni se umiješao u naguravanje drugookrivljenog s redarima i NN osobom, pri čemu je objema rukama čvrsto uhvatio NN osobu s leđa oko struka te su pali na cestu", rekla je glasnogovornica karlovačkog suda Blaženka Lugar-Vladić .

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene