Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bili su obaviješteni'

Studenti će za čišćenje snijega dobiti 25, a ne 35 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za posao čišćenja snijega koji su obavljali na poziv gradonačelnika Milana Bandića, studenti će dobiti 25 kuna po satu, a ne 35 kako je pisalo u oglasu na stranicama Student servisa i Zavoda za zapošljavanje.

Voditelj Student servisa Nedjeljko Milas, kako je rekao, točne informacije ne može dati s obzirom na to da nije sudjelovao u dogovaranju. 'Službenu obavijest dobili smo u utorak ujutro i u njoj je stajalo da je satnica 25 kuna pa smo je tako i objavili, a prije toga je bila obavijest o čišćenju snijega i tarifi od 35 kuna. Ispravili smo je nakon službene obavijesti', objašnjava Milas.

Pročitajte i ovo Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje Snijeg u Kaliforniji - 1 Ekstremno vrijeme VIDEO/FOTO Mećava paralizirala dio SAD-a: Deseci tisuća ostali bez struje, građani upozoreni na opasnost od lavina

>> Snježne nanose kod Slunja probija i vojska

>> 'Zahvala' susjedima na snijegu - 2. dio: 'Sve ih pozdravljam'

Miro Laco, pročelnik Ureda gradonačelnika, ističe kako je svim ljudima koji su telefonski pozvani bilo rečeno kako je cijena sata rada upravo 25 kuna. 'Svi zainteresirani usmeno su bili obaviješteni o cijeni. Tko je htio potpisao je ugovor u kojem je stajala satnica od 25 kuna. Samo je nekoliko osoba odbilo posao zbog manje cijene od one koju su mislili da će biti. Na burzi su bez našeg pristanka stavili oglas s krivom cijenom, kao i u Studentskom servisu. S obzirom na to da smo mi poslodavci, mi i određujemo cijenu', rekao je Laco.

Za čišćenje snijega, prema riječima pročelnika Ureda gradonačelnika, Grad je angažirao oko 700 ljudi, a točna brojka i broj radnih sati znat će se kroz par dana. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene