Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć MORH-a

Snježne nanose kod Slunja probija i vojska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U otklanjanju posljedica vremenske nepogode i probijanju snježnih nanosa na seoskim putovima na području grada Slunja jučer su angažirani i pripadnici Oružanih snaga RH, kao potpora jedinicama lokalne uprave, priopćeno je iz Ministarstva obrane RH.

Kako se navodi u MORH-ovu priopćenju, pripadnici Oružanih snaga RH na područje grada Slunja upućeni su jučer u poslijepodnevnim satima s inženjerskim strojevima.

Aktivnosti OS RH na slunjskom području provode se temeljem suglasnosti ministra obrane Ante Kotromanovića, a sukladno zahtjevu i u koordinaciji s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje i jedinicama lokalne samouprave, ističe MORH.

Pročitajte i ovo Nikola Vikić-Topić, Valentina Baus i Dino Goleš Tek je počela Prognostičar Dnevnika Nove TV otkrio koliko će nas još stiskati zima i čeka li nas novi snijeg. Objasnio i zašto ne treba vjerovati - aplikacijama Vožnja po snijegu Sigurnost na prvom mjestu Policija poslala upozorenje zbog uvjeta na cestama: "Povećana je opasnost prometnih nesreća"

>> Bandić: Zagreb treba platiti vlasnicima oštećenih automobila

Angažirana su dva radna stroja (kombinirka i dozer) s osposobljenim rukovateljima, pripadnicima OS RH koji su na teren upućeni iz karlovačke vojarne 'Kamensko'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene