Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigli liječnički nalazi

Nalazi pokazuju da dr. Ivo Sanader 'puca od zdravlja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saznajemo kako su stigli liječnički nalazi za Ivu Sanadera kojeg je liječnik pregledao u ponedjeljak. Nalazi pokazuju da je zdravstveno stanje Sanadera u najboljem redu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žele otići po iskaz USKOK ide u Salzburg ispitati Sanadera Slika nije dostupna Tužiteljstvo otkrilo Sanadera brine odnos hrvatskih vlasti prema njegovoj obitelji

Grupa Hrvata koja je najavila da će danas posjetiti Ivu Sanadera, još se nije pojavila. Moguće je da ih je u tome omela snježna mećava koja trenutno pada u Salzburgu.

Ekipa Nove TV je od 7 sati ispred zatvora u Salzburgu, ali nitko se još nije pojavio. To smo inače doznali jučer u razgovoru sa ženom, koja se predstavila kao gospođa Marija.

'Doći će nas još par. Gospodina Sanadera poznajem iz medija', rekla je gospođa Marija, koja za sebe kaže kako je kuharica i da nije u političkim vodama.

>> Kako se stvarala mreža za isisavanje novaca iz državnih tvrtki

>> Sanader dogovara poseban odvjetnički tim

'Meni je on simpatičan, nije on jedini, ima takvih još, i gorih po tom kako ga ocjenjuju', zaključila je naša sugovornica. Ističe kako su svi Hrvati u Salzburgu iza njega, odnosno daju mu podršku. 'Možda zato što ne živimo dolje pa je nama to interesantno', dodala je.

Za to vrijeme Ivo Sanader slaže poseban odvjetnički tim. Mirjana Sanader poslijepodne je razgovarala sa splitskim odvjetnikom Gulišijom, ali mu nije potpisala punomoć jer se mora konzultirati sa suprugom, a to mora učiniti do petka do kad su dozvoljene posjete u zatvoru u Salzburgu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene