Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dogodit će se....

Što nam za novu godinu predviđaju političari: Benzin 12 kuna?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijena benzina u ovoj godini mogla bi dosegnuti 12 kuna! To su naravno samo predviđanja političara za koja se nadamo da se neće ostvariti.

Dragutin Lesar smatra da bi benzin u ovoj godini moga koštati čak 12 kuna, Mirela Holy vjeruje da bi mogao koštati deset, a Darko Milinović se nada da neće prijeći deset kuna.

Pročitajte i ovo Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Od šanka do podija Nije Sokol jedini koji voli plesati: Pogledajte kako partijaju i drugi hrvatski političari Ilustracija Rezultati glasanja Trebaju li političari imati službenu bankovnu karticu? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

A tko bi od Hrvata mogao osvojiti zlato na olimpijskim igrama? Biljana Borzan smatra da bi mogli dobiti na području atletike ili vaterpola, a Radimir Čačić kladio bi se na vaterpolo i rukomet. Milinović je spomenuo košarkašice koje su se plasirale na europsko prvenstvo.

Severina ili Rozga? Čini se da 2012. imamo novu kraljicu estrade! 'Mislim da bi Larica mogla biti kraljica - Doris Pinčić', rekao je Ostojić. Nova ministrica vanjskih poslova, Vesna Pusić smatra da je to Nina Badrić. Po Josipu Kregaru to je Natali Dizdar.

Što su nam još predvidjeli političari možete pogledati u video prilogu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene