Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Cijena benzina u ovoj godini mogla bi dosegnuti 12 kuna! To su naravno samo predviđanja političara za koja se nadamo da se neće ostvariti.


Dragutin Lesar smatra da bi benzin u ovoj godini moga koštati čak 12 kuna, Mirela Holy vjeruje da bi mogao koštati deset, a Darko Milinović se nada da neće prijeći deset kuna.

Vezani članci Prazan Sabor I političarima prijeti koronavirus: U Saboru nisu zabrinuti unatoč jačim mjerama prevencije, izvan zemlje na oprezu Inspirativni posteri Izjave političara pretvara u inspirativne postere, Krstičević je neiscrpan izvor materijala

A tko bi od Hrvata mogao osvojiti zlato na olimpijskim igrama? Biljana Borzan smatra da bi mogli dobiti na području atletike ili vaterpola, a Radimir Čačić kladio bi se na vaterpolo i rukomet. Milinović je spomenuo košarkašice koje su se plasirale na europsko prvenstvo.

Severina ili Rozga? Čini se da 2012. imamo novu kraljicu estrade! 'Mislim da bi Larica mogla biti kraljica - Doris Pinčić', rekao je Ostojić. Nova ministrica vanjskih poslova, Vesna Pusić smatra da je to Nina Badrić. Po Josipu Kregaru to je Natali Dizdar.

Što su nam još predvidjeli političari možete pogledati u video prilogu.