Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrajat će

ANALIZA ANDRIJE JARKA Podigli su optužnicu protiv Bandića, a što sad slijedi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik optužnicu nije mogao komentirati jer, kako su nam poručili u njegovu uredu, on je na službenom putu.

Sudeći po današnjim izjavama odvjetnika optuženih cijela ova priča mogla jako rastegnuti. Iz njihovih se nastupa dalo iščitati kako će se žaliti na, po njihovom mišljenju, nezakonito postupanje USKOK-a.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević Slučaj JANAF Afera s odijelima, spominje se i Turudić: Sud će odluku donijeti u četvrtak Dokumenti Oglasila se i odvjetnica Na prijevaru preuzeli vrijedne dionice: Potvrđena optužnica protiv ministrovog sina i njegovog punca

Samim time će tražiti i izdvajanje nezakonito prikupljenih dokaza.

Ako se to dogodi, a gotovo je sigurno da hoće, onda bi sve ovo moglo potrajati mjesecima, pa čak i do godine dana.

Pravna procedura je ovdje vrlo jasna. Naime, današnja optužnica Državnog odvjetništva odlazi na Županijski sud, oni moraju imenovati optužno vijeće koje će na raspolaganju imati tri mogućnosti - prva je prihvatiti optužnicu u potpunosti; druga je vratiti je na djelomičnu doradu, a treća je u potpunosti je odbaciti.

Milan Bandić danas nije reagirao na podizanje optužnice, javnost je ostala uskraćena za njegov komentar jer je na službenom putu u Italiji, no u njegovom uredu nam je rečeno kako će sve ovo komentirati na jednoj od sutrašnjih aktivnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene