Zapljena splitske policije 01
Zapljena splitske policije 01 Foto: MUP

Službenici PU splitsko-dalamatinske uhitili su 39-godišnjaka zbog nevolaštene proizvodnje i prometa drogama. Oduzeto je više oj četiri kilograma heroina i 446 grama koakina.


Splitski policajci su proveli kiriminalističko istraživanje te utvrdili postojanje sumnje da je 39-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Vezani članci Eksplozija bankomata, ilustracija U posljednje dvije godine lopovi su raznijeli i opljačkali više od 70 bankomata. No njihovo dizanje u zrak pljačkašima se više neće isplatiti U Opuzenu zaplijenjeno 73kg kokaina - 2 Istražni zatvor za dilere kokaina pronađenog u bananama kod Opuzena, o jednom od osumnjičenih se oglasio HDZ

Naime, pronašli su i oduzeli četiri kilograma i 275 grama heroina, 446 grama kokaina, 1280 grama nepoznate smjese te dvije vage za precizno mjerenje i veću količinu novca

Zapljena splitske policije 01
Zapljena splitske policije 02 (Foto: MUP)

 

Ova zapljena jedna je od najznačajnijih i najvećih na tom području u proteklih godinu dana. Osumnjičeni je uhićen te je protiv njega podnijeta kaznena prijava.