Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jak i olujni vjetar

Nema kraja nevoljama: Vjetar u splitskoj luci trajekt 'bacio' na obalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trajekt Bartol Kašić jutros se prilikom pristajanja u splitskoj luci, zbog jakog i olujnog vjetra, 'naslonio' na nezaštićeni dio obale, a po prvim informacijama brod nema većih oštećenja.

Jadrolinijin trajekt Bartol Kašić, prilikom pristajanja na vez 28 u Gradskoj luci Split, jutros u 6.30 sati zbog jakog i olujnog vjetra naslonio se na nezaštićeni dio obale, te je na desnoj strani došlo do udubljenja oplate oko 3 do 4 metra i metar iznad vodene linije, izvijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Na brodu, koji je plovio na redovnoj liniji Rogač-Split, bilo je četiri putnika i nije bilo vozila. Nitko nije ozlijeđen niti nema prodora mora. Na brodu očevid obavljaju inspektori Lučke kapetanije Split i inspektor Hrvatskog registra brodova koji će utvrditi stanje broda. Po prvom nalazu, brod nema veća oštećenja te će najvjerojatnije i dalje ploviti na navedenoj liniji, navodi se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Nasukan brod u luci Raši Zbog vremenskih prilika Kod ulaza u luku Rašu nasukao se brod: Ministarstvo otkrilo u kakvom su stanju članovi posade Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Split je, inače, svom snagom pogodila zima. Grad je paraliziran snijegom, a niske temperature su potpuno ispraznile ulice grada. (Mi.Dr./HIna)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene