Tri dana do izborne skupštine na kojoj bi HNS trebao odlučivati o nasljedniku Davora Šukera, Dnevnik Nove TV u posjedu je audiosnimke razgovora Zdravka Mamića s aktualnim, ali i bivšim članovima nogometnog saveza.


Na snimci na kojoj otvoreno kritizira postupanje nogometnih sudaca na jednoj od utakmica u kojoj je, prema njemu, Dinamo bio oštećen, Mamić je nezadovoljan vodstvom HNS-a pa, među ostalim, daje upute kako Šuker više ne bi trebao biti predsjednik.

Vezani članci Zdravko Mamić EKSKLUZIVNO Zdravko Mamić za Dnevnik Nove TV: ''Naravno da ja imam još 50 sudaca kojima sam davao novac...'' Zdravko Mamić Zdravko Mamić o korupciji u pravosuđu: "Imam još 50 sudaca kojima sam davao novac, ali nisam ih htio petljati u to"

"Počnite mijenjati odnos u Savezu, Šuker ne može biti više predsjednik. Šuker ne može biti više predsjednik - završena priča. I to je nedopustivo.

U tom filmu više Zdravko ne sudjeluje i ja rastem iz dana u dan. I ja rastem, dolaze pametni i s iskustvom i tako dalje, prema tome, prema tome, neću dozvoliti da ono što ste vi stvarali, što sam ja stvarao, što su drugi stvarali, da klošari okrutni rasturaju. Dobro znate o čemu ja pričam!
Prema tome, to je poziv, gospodo, mijenjajte nešto, poduzimajte, jer će vas otpuhnuti bura!", samo je dio snimke. 

Još je zanimljivih detalja na snimci koji oslikavaju stanje u domaćem nogometu. Imamo, naravno, već i brojne reakcije aktera sa snimke, donosimo ih u velikoj priči Ivane Pezo Moskaljov u Dnevniku u 19:15.
 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju