Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teškoće u prometu

Snijeg, izlijevanje vode na ceste i gužve na granici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Gorskom kotaru i Lici pada snijeg, a u ostalom dijelu Hrvatske kolnici su mokri ili samo vlažni te skliski od kiše, izvijestio je popodne u 15 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Gorskom kotaru: A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i čvora Bosiljevo 1, D 3 na Staroj cesti kroz Gorski kotar, Zdihovo-Kupjak-Delnice-Sopač-Konj, D 32 Prezid-Delnice-Mrkopalj, D 42 Stubica-Ogulinski Hreljin, D 203 Brod na Kupi-Delnice, D 305 Parg-Čabar, D 501 Oštrovica-Meja, županijska cesta ŽC Platak- D 3, ŽC Crni Lug-Gornje Jelenje, ŽC Vrbovsko-Ravna Gora-Kupjak, ŽC - D 3-Fužine-Lič, ŽC Fužine-Hreljin, ŽC Sopač-Tuk, kao i na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Delnica, Čabra i Vrbovskog.

Pročitajte i ovo HAK kamera Pripazite Snijeg i olujna bura stvaraju probleme u prometu: Zatvoreni dijelovi autoceste, magistrala... Snijeg - 2 Pripazite Hrvatsku je pogodio najavljeni hladni val: Mogući su udari vjetra i do 200 kilometara na sat

Zbog izlijevanja vode na kolnik za sav promet zatvorene su županijske ceste: ŽC Bakovac Kosinjski-Gornji Kosinj, ŽC Lički Novi-Gospić, ŽC Smiljan-Novoselo i ŽC Soboli-Podhum. Pojačan je izlaz osobnih vozila na GP Bregana, gdje su čekanja oko 1,5 sat, te malograničnom prijelazu Bregana, gdje su čekanja oko 30 minuta. HAK savjetuje vozačima da koriste granični prijelaz Harmica (kod Zaprešića) ali samo za građane Republike Hrvatske i Europske unije. Na GP Bregana pojačan je izlaz i teretnih vozila (čekaju oko 1 sat). Promet osobnih vozila u oba smjera pojačan je na GP Slavonski Brod (na ulazu čekaju oko 45 minuta, a na izlazu 30 minuta), dok je na GP Stara Gradiška pojačan samo ulaz (čekaju oko 20 minuta). Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene