Snažna oluja u nedjelju oko 19 sati nadvila se nad Zagrebom. Vatrogasci su zbog slomljenih stabala, koja je trebalo ukloniti s prometnica, intervenirali 20-ak puta.


Snažno nevrijeme sručilo se sinoć na večer na Zagreb i ostavilo poplavljene ulice. Iako je padalo samo dvadesetak minuta, voda je poplavila brojne prometnice i tako znatno otežala promet. 

Vezani članci Prosvjed u Zagrebu pod nazivom Krik za slobodu - 1 Šetali bez maski i razmaka: Tisuće u Zagrebu prosvjedovale protiv mjera, stožera i cijepljenja Eddie Wilson otvorio zagrebačku bazu Ryanaira - 5 Predsjednik Uprave Ryanaira za DNEVNIK.hr o otvaranju baze u Hrvatskoj i novim radnim mjestima: "Imamo više od 240 zračnih luka s kojima možemo povezati Zagreb"

Vatrogasci su jučer u cijelom Zagrebu imali dvadesetak intervencija koje su bile posljedica nevremena. Za Dnevnik.hr su rekli kako su se intervencije odnosile na pala stabla koja je trebalo ukloniti s prometnica budući da su otežavala promet, ali da nema ozlijeđenih.

Potvrdili su da je oko 20 sati pala veća grana na automobil u ulici Božidara Adžije i da je pri tom oštećeno vozilo.

Ukoliko ste vi snimili nevrijeme koje je pogodilo Zagreb, šaljite vaše fotografije na moj.report@novatv.hr

>> Stiže novo osvježenje: Kiša na kontinentu, bura na Jadranu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.