Obavijesti Video Pretražite Navigacija
20-ak vatrogasnih intervencija

Snažno nevrijeme u Zagrebu: Vjetar čupao stabla, rušio znakove...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažna oluja u nedjelju oko 19 sati nadvila se nad Zagrebom. Vatrogasci su zbog slomljenih stabala, koja je trebalo ukloniti s prometnica, intervenirali 20-ak puta.

Snažno nevrijeme sručilo se sinoć na večer na Zagreb i ostavilo poplavljene ulice. Iako je padalo samo dvadesetak minuta, voda je poplavila brojne prometnice i tako znatno otežala promet. 

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno"

Vatrogasci su jučer u cijelom Zagrebu imali dvadesetak intervencija koje su bile posljedica nevremena. Za Dnevnik.hr su rekli kako su se intervencije odnosile na pala stabla koja je trebalo ukloniti s prometnica budući da su otežavala promet, ali da nema ozlijeđenih.

Potvrdili su da je oko 20 sati pala veća grana na automobil u ulici Božidara Adžije i da je pri tom oštećeno vozilo.

Ukoliko ste vi snimili nevrijeme koje je pogodilo Zagreb, šaljite vaše fotografije na moj.report@novatv.hr

>> Stiže novo osvježenje: Kiša na kontinentu, bura na Jadranu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene