Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazna za propuste

Smijenjen direktor 'Autobusnog kolodvora' F. Žulj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Uprave 'Zagrebačkog holdinga' Ivo Čović razriješio je danas Franju Žulja s dužnosti voditelja podružnice 'Autobusni kolodvor Zagreb' zbog propusta vezanih uz zaposlenje Vesne Majher u toj podružnici.

Iz Zagrebačkog holdinga priopćeno je kako je Čović takvu odluku donio temeljem nalaza Službe za unutarnju reviziju i kontrolu koja je, nakon dodatne provjere, 'utvrdila propuste u poštivanju internih procedura vezanim za zaposlenje Vesne Majher na Autobusnom kolodvoru'. Za novog voditelja podružnice bit će imenovan Ante Cicvarić, inženjer strojarstva, dosadašnji voditelj tehničke službe na 'Autobusnom kolodvoru Zagreb'.

Pročitajte i ovo Volodimir Zelenski Traži pozitivan stav Dok kruže glasine o Zalužnijevoj smjeni, Zelenski objavio: "Planiram veći zahvat od smjene samo jedne osobe" Mjesec dana od odrona na Jakuševcu - 2 Problemi se nastavljaju Grad najavio brži odvoz smeća od nedjelje, a sanacija na Jakuševcu još nije ni počela: "Ne znam kako netko to misli...''

U medijima je nedavno objavljeno da Vesna Majher, šefica Bandićeva stožera za financije, zadnje tri godine prima plaću u Autobusnom kolodvoru Zagreb a ne dolazi na posao te da je službeno na godišnjem odmoru od 19. listopada do 2. prosinca. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene