Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Uprave 'Zagrebačkog holdinga' Ivo Čović razriješio je danas Franju Žulja s dužnosti voditelja podružnice 'Autobusni kolodvor Zagreb' zbog propusta vezanih uz zaposlenje Vesne Majher u toj podružnici.


Iz Zagrebačkog holdinga priopćeno je kako je Čović takvu odluku donio temeljem nalaza Službe za unutarnju reviziju i kontrolu koja je, nakon dodatne provjere, 'utvrdila propuste u poštivanju internih procedura vezanim za zaposlenje Vesne Majher na Autobusnom kolodvoru'. Za novog voditelja podružnice bit će imenovan Ante Cicvarić, inženjer strojarstva, dosadašnji voditelj tehničke službe na 'Autobusnom kolodvoru Zagreb'.

Vezani članci Zagrebački Holding - 1 Zagrebački Holding traži reviziju pravomoćne presude prema kojoj bivšim šefovima treba isplatiti ukupno 2,25 milijuna kuna otpremnina Provjereno doznaje detalje natječaja koji budi sumnju o malverzacijama - 7 Afera kućice sada na Mirogoju? Provjereno doznaje detalje natječaja koji budi sumnju u malverzacije

U medijima je nedavno objavljeno da Vesna Majher, šefica Bandićeva stožera za financije, zadnje tri godine prima plaću u Autobusnom kolodvoru Zagreb a ne dolazi na posao te da je službeno na godišnjem odmoru od 19. listopada do 2. prosinca. (Hina)