Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nastavku provođenja istrage protiv petero okrivljenika i Karlovačke pivovare danas su u Istražnom centru Županijskog suda u Karlovcu svjedočili supruga i sin pokojnog Zdravka Martinovića, te njihova susjeda Katica Curman.


Za sutra je zakazano istražno ročište na koje su pozvani radnici Karlovačke pivovare, doznaje se od glasnogovornice suda Alenke Laptalo.

Vezani članci Vili Beroš U Ministarstvu potvrdili da su pod povećalom USKOK-a zbog stranice koronavirus.hr. Zaposlili tvrtku bez javnog natječaja i objasnili: "Imali su zakupljenu domenu" Slika nije dostupna Obitelj Martinović traži 3,6 milijuna odštete od Karlovačke pivovare

'O sadržaju svjedočenja u istrazi ne može se javno govoriti, a danas i sutra pozvano je na svjedočenje ukupno 14 svjedoka, koje je predložilo Državno odvjetništvo', rekla je Laptalo.

Istražni postupak zbog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, u vezi sa smrću Zdravka Martinovića i njegova psa, provodi se protiv pet okrivljenika Gabora Ligetija, Slavena Siladića, Zrinke Odrčić, Marije Tufeković i Marinka Kovačevića te šestookrivljene Karlovačke pivovare kao pravne osobe.