Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slučaj pivovara: Svjedočila supruga Zdravka Martinovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku provođenja istrage protiv petero okrivljenika i Karlovačke pivovare danas su u Istražnom centru Županijskog suda u Karlovcu svjedočili supruga i sin pokojnog Zdravka Martinovića, te njihova susjeda Katica Curman.

Za sutra je zakazano istražno ročište na koje su pozvani radnici Karlovačke pivovare, doznaje se od glasnogovornice suda Alenke Laptalo.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi

'O sadržaju svjedočenja u istrazi ne može se javno govoriti, a danas i sutra pozvano je na svjedočenje ukupno 14 svjedoka, koje je predložilo Državno odvjetništvo', rekla je Laptalo.

Istražni postupak zbog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, u vezi sa smrću Zdravka Martinovića i njegova psa, provodi se protiv pet okrivljenika Gabora Ligetija, Slavena Siladića, Zrinke Odrčić, Marije Tufeković i Marinka Kovačevića te šestookrivljene Karlovačke pivovare kao pravne osobe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene