Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigla zima

Sljedeći tjedan snijeg i temperature do -10

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da je zaista stigla zima, najbolje se vidi po temperaturama koje su nas hladile danas. One se u odnosu na jutro i nisu mijenjale. Primjerice u Zagrebu je jutarnja temperatura bila tri Celzijeva stupnja, a isto je toliko izmjereno i u 14 sati.

Pročitajte i ovo Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

Iako je na Jadranu bilo toplije, i do deset stupnjeva, ondje je puhala jaka bura, negdje i s olujnim udarima. Ni sljedećih nekoliko dana vrijeme u Hrvatskoj neće se mnogo promijeniti. Očekuju nas oblaci, vjetar, ali i pokoja pahulja snijega. Ciklona s kišom i snijegom odlazi istočnije od nas, a nad područje gotovo cijele Europe širi se područje stabilne anticiklone.

U Posavini, oko Karlovca i u Lici, past će još malo snijega. Novi tjedan ne donosi nam novo vrijeme. Do srijede će ostati oblačno i hladno. U ponedjeljak se na kopnenom dijelu očekuje slab snijeg koji će se miješati s kišom i na tlu će se smrzavati zbog niskih temperature koje će se spuštati i do minus deset. Postupno će biti još i hladnije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene