Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasio ih hrabri mladić

Skočila u 4 metara dubok bunar da spasi 2-godišnju sestricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabri mladić spasio je popodne dvogodišnju djevojčicu Saru koja je upala u četiri metra dubok bunar u dvorištu jedne višekatnice u Slavonskom Brodu te njezinu 16-godišnju sestru Martinu koja je za sestrom skočila u hladnu vodu, izvjestila je večeras Policijska uprava brodsko-posavska.

Slavonsko-brodski mladić Pavo M. slučajno se zatekao u dvorištu kuće i bez razmišljanja priskočio u pomoć. 'Sestra je skočila za malom Sarom, dohvatila je i držala se za cijev u bunaru. Koliko je voda duboka ne mogu reći, ali do vode ima četiri metra. Obje su dobro, ali malo pothlađene', rekao je mladić, dodavši kako je u cijeloj priči ipak najhrabrija bila sestra koja je prva skočila za malom sestrom u bunar.

'Ona je za pet sekundi bila u bunaru. Ja sam se spustio u bunar, a djevojka je praktično skočila. Ona mi je dodala sestru koju sam proslijedio nekom od roditelja, zatim smo Martinu izvukli van, a onda sam i ja izašao iz bunara', rekao je Majstorić.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene