Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Škare-Ožbolt lažno optužuje Šeksa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnica DC-a Vesna Škare-Ožbolt na vrlo neprimjeren i zastupnice nedostojan način iznosi lažne optužbe na račun Vladimira Šeksa, rekao je novinarima glasnogovornik HDZ-ova saborskog kluba zastupnika Gordan Jandroković reagirajući i na današnju konferenciju za novinare Škare-Ožbolt.

Takvo ponašanje postao je stil DC-ove predsjednice i saborske zastupnice, a "takvim incidentnim ponašanjem, kršenjem saborskog Poslovnika i namjernim iznošenjem neistina, ona želi skrenuti pažnju na samu sebe", rekao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ocjena glavnog odbora 'Sporazum DC-a i HDZ-a dobar je put za razvoj suradnje' Slika nije dostupna Potpisan sporazum DC-a i HDZ-a Škare-Ožbolt: Kosor ima popriličnu petlju

Odbacio je i nagađanja o podjelama u Klubu zastupnika HDZ-a zbog Glavaševa slučaja, ocijenivši da je riječ o smišljenim i namjernim podmetanjima.

"U HDZ-u ne postoje nikakve podjele u tom smislu", rekao je Jandroković.

Također je odbacio i ocjene Vesne Škare-Ožbolt da se HDZ boji Branimira Glavaša u zatvoru, te da je zbog toga stranka jučer promijenila stav o Glavaševu pritvaranju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene