Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljesak za generale

'Tužno je bilo gledati premijerku koja je mislila da plješću njoj'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDSSB je ocijenio da je najveći hrvatski blagdan jučer bio zloupotrebljen tj. u funkciji predstojećih izbora, a s tim u vezi Vladimir Šišljagić je rekao kako je bilo 'tužno gledati ushićenje premijerke Kosor koja ne razumije da se na spomen naših zatvorenih generala, pljeskalo Gotovini, Markaču i braniteljima, a ne njoj.'

Kako je ocijenio predsjednik HDSSB i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić, tužno je bilo na jučerašnjoj proslavi obilježavanja 16. obljetnice 'Oluje' gledati 'licemjerje i ironiju osoba koje su u stanju progoniti i zatvarati, a onda, kada im treba, bez imalo srama u iste se ljude zaklinjati'.

'Tužno je bilo gledati ushićenje premijerke Kosor koja ne razumije da se na spomen naših zatvorenih generala, pljeskalo Gotovini, Markaču i braniteljima, a ne njoj', rekao je predsjednik HDSSB-a.

Pročitajte i ovo Jadranka Kosor objava na društvenim mrežama Bivša čelnica HDZ-a "predstavila svoju listu za izbore": "Do pobjede!" Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...''

'Oluja je bila čista i blistava akcija'

Šišljagić je kazao da mu je jučer još tužnije bilo gledati predsjednika Josipovića, kako ga, kad se pljeskalo generalima 'bole dlanovi', kako se usamljen brzo vratio u sjedeći položaj, dok mu u isto vrijeme iz Beograda Tadić poručuje da Oluju doživljava kao zločin'.

Šišljagić je istaknuo da je za slobodu Hrvatske poginulo mnogo branitelja i civila, da je Oluja čista i blistava akcija koja je označila potpunu cjelovitost Republike Hrvatske. Državni vrh jučer s tim u vezi iskazao dužno poštovanje i zahvalnost ali, kako je rekao, ostaje gorčina, 'jer mnogi su očito zaboravili na progone branitelja, generale Norca, Merčepa, Glavaša, Brodarca, Markača, Gotovine'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene