Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog sinoćnjeg požara u trafostanici Komolac šire područje Dubrovnika i dalje je bez napajanja električnom energijom, izvijestio je jutros glasnogovornik Hrvatske elektroprivrede (HEP)


Požar je buknuo sinoć oko 19,30 sati na 35-kilovoltnom postrojenju u trafostanici Komolac, te je čitavo dubrovačko područje od Mokošice do Konavala ostalo bez električne energije. Požar na trafostanici ugašen je oko 21,45 sati, izvijestio je jutros Državni centar 112. U gašenju je sudjelovalo 15 vatrogasaca s pet vozila iz javne vatrogasne postrojbe (JVP) Dubrovački vatrogasci. Požar 35-kilovoltnog postrojena u trafostanici Komolac uzrokovao je veliku štetu, a iz Hrvatske elektroprivrede (HEP) jutros su izvijestili kako ekipe HEP-a rade sve da do uspostave normalnog napajanja dođe što prije, no budući da su posljedice požara ozbiljne, u toku jutra ne može se očekivati sanacija trafostanice. U požaru je potpuno uništen novi pogon otvoren prije dvije godine, doznaje se jutros od direktora HEP-ovog distribucijskog područja Dubrovnik Milivoja Bendera.

Nema ni vode

Vezani članci Najneobičniji kandidati na izborima - 1 Najneobičniji kandidati na lokalnim izborima: Od vozača dostavnih kolica do modernog hrvatskog Sizifa Slika nije dostupna Dubrovnik dobio struju, Vlahušić traži pomoć od Kosor

Šire područje Dubrovnika od Mokošice do Konavala i dalje je bez napajanja električnom energijom. Također zbog duljeg prekida u napajanju električnom energijom nastali su prekidi u fiksnom telefonskom prometu izvan užeg područja grada Dubrovnika, a u mobilnoj telefoniji na samom području grada Dubrovnika. Također, prekinuta je opskrba vodom prema potrošačima u višim zonama, navodi DC 112. (Hina)

>> Zbog požara na trafostanici šire područje Dubrovnika bez struje