Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpuno uništen novi pogon

Šire područje Dubrovnika i dalje bez struje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sinoćnjeg požara u trafostanici Komolac šire područje Dubrovnika i dalje je bez napajanja električnom energijom, izvijestio je jutros glasnogovornik Hrvatske elektroprivrede (HEP)

Požar je buknuo sinoć oko 19,30 sati na 35-kilovoltnom postrojenju u trafostanici Komolac, te je čitavo dubrovačko područje od Mokošice do Konavala ostalo bez električne energije. Požar na trafostanici ugašen je oko 21,45 sati, izvijestio je jutros Državni centar 112. U gašenju je sudjelovalo 15 vatrogasaca s pet vozila iz javne vatrogasne postrojbe (JVP) Dubrovački vatrogasci. Požar 35-kilovoltnog postrojena u trafostanici Komolac uzrokovao je veliku štetu, a iz Hrvatske elektroprivrede (HEP) jutros su izvijestili kako ekipe HEP-a rade sve da do uspostave normalnog napajanja dođe što prije, no budući da su posljedice požara ozbiljne, u toku jutra ne može se očekivati sanacija trafostanice. U požaru je potpuno uništen novi pogon otvoren prije dvije godine, doznaje se jutros od direktora HEP-ovog distribucijskog područja Dubrovnik Milivoja Bendera.

Pročitajte i ovo Razrušeni hoteli u Kuparima - 2 Besplatna reklama Najpopularniji youtuber svijeta posjetio razrušeni hotel u Kuparima: Video ima 80 milijuna pregleda Cijena kvadrata - 3 Obaraju rekorde Za cijenu cijele kuće na Banovini u ovom gradu možete kupiti tek deset kvadrata: "Ne znam kako će moja djeca nešto kupiti"

Nema ni vode

Šire područje Dubrovnika od Mokošice do Konavala i dalje je bez napajanja električnom energijom. Također zbog duljeg prekida u napajanju električnom energijom nastali su prekidi u fiksnom telefonskom prometu izvan užeg područja grada Dubrovnika, a u mobilnoj telefoniji na samom području grada Dubrovnika. Također, prekinuta je opskrba vodom prema potrošačima u višim zonama, navodi DC 112. (Hina)

>> Zbog požara na trafostanici šire područje Dubrovnika bez struje

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene