Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Simbolične kazne Cvikovim pomagačima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomagači navodnog narko-dilera Jakše Cvitanoviića Cvika nepravomoćno su u petak osuđeni na simbolične kazne. Enes Agović osuđen je na sedam, a Franjo Stipković na šest mjeseci zatvora za skrivanje pištolja kojim je Cvik pucao u svog bivšeg kompanjona Rina Cetinića.


U odvojenom postupku Kristini Ivanković izrečena je također kazna od šest mjeseci zatvora. Ipak, iako je danima skrivala Cvitanovića od policije ona je prošla puno bolje.

Pročitajte i ovo Zaplijenjeni kokain - 4 Zanimljiv pristup Na suđenju za šverc kokaina, oružja i ubojstvo tražili da se izuzmu dokazi s aplikacije koju koriste - kriminalci Korčula je sve traženije mjesto za odmor sve je više posjetitelja Korčula postaje sve veća turistička atrakcija, a Vela Luka diše u znaku Olivera: "Njegova pjesma ostaje, a mi moramo biti zahvalni na tome"

- Izrečena kazna zatvora se zamjenjuje radom za opće dobro na slobodi u trajanju od 60 dana, objavila je sutkinja nakon pročitane presude. Ovakav epilog današnjeg suđenja nije iznenadio saborsku zastupnicu Ružu Tomašić. Ona je, podsjetimo, prva prokazala Cvitanovića kao glavnog korčulanskog dilera.

- Meni se čini da je ovo da malo zamažemo oči da se nešto radi, ali to su sve sporedni igrači, ja bi voljela vidjeti što će biti s glavnim igračem, komentirala je presudu saborska zastupnica Ruža Tomašić.

A Cvitanović je, unatoč obećanjima o brzom uhićenju, još uvijek na slobodi. Štoviše, mnogi vjeruju kako nije ni prekinuo svoj očito dobro uhodani posao.

Javnosti prezentirani kao glavni Cvitanovićevi pomagači, osuđenici, čini se, nisu puno pomogli policiji. Jakša Cvitanović, prema zadnjim informacijma, i dalje se vješto skriva na području susjedne Bosne i Hercegovine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene