Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SDP uručio donaciju SOS dječjem selu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP je SOS Dječjem selu Lekenik donirao 40 tisuća kuna za namještaj kojim će se opremiti kuće za tamošnje štićenike, djecu bez roditeljske skrbi, uručeno je i 15 računala te kućanski uređaji, a oko 140 SDP-ovih kandidata iz svih izbornih jednica prionulo je bojanju zidova u kućama.

SDP-ovci, predvođeni čelnikom stranke Zoranom Milanovićem koji je uručio donaciju, podijelili su se po izbornim jedinicama i svaki je tim krenuo ličiti unutrašnjost jedne od 15 kuća Dječjeg sela u kojima trenutno živi 77 djece bez roditeljske skrbi.

Pročitajte i ovo Donacija PMF-u - 5 Poticanje znanosti Velikodušna donacija: Udovica hrvatsko-američkog fizičara fakultetu poklonila nesvakidašnji dar Slika nije dostupna Najmlađi uživali u carstvu čokolade

'Ovo je mala stvar koju možemo napraviti, ali nakon što pobijedimo na izborima obećajemo da ćemo nastaviti pružati potporu i Lekeniku i drugim takvim lokacijama. Mi ćemo farbati Lekenik, a HDZ neka farba birače', poručio je Milanović.

Direktor SOS Dječjeg sela Lekenik Ognjen Andrić zahvalio je na donaciji, posebno na sudjelovanju SDP-ovaca u uređenju kuća.

'Nama je ovo velika stvar', rekao je Andrić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene