Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Porez na nekretnine

Radoš: Nismo šutjeli, na užem kabinetu iskazali smo rezerve prema zakonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva glavna partnera u Kukuriku koaliciji SDP i HNS u otvorenom su sukobu. Da je SDP-u itekako zasmetalo to što je HNS otvoreno istupio protiv zakona o porezu na nekretnine tek nakon javne prezentacije, jasno je iz današnjih poruka s Iblerova trga.

Ne šute ni u HNS-u, ne progovaraju doduše čelni ljudi koji sjede u Vladi, nego za sve delegiraju Jozu Radoša i tvrde kako nije istina da se unutar koalicije nisu bunili protiv Linićevog poreza.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Slika nije dostupna I HNS se protivi Svađa HDZ-a i Linića : 'Takav porez građane bi bacio na koljena'

>> Milanović: Trebamo sjesti i razgovarati

'Nismo šutjeli, jer smo u političkim konzultacijama na užem kabinetu iskazali rezerve prema zakonu koji zapravo nije prošao ni jednu službenu proceduru', istaknuo je Jozo Radoš, član Predsjedništva HNS-a.

'Kada se u nekoliko navrata raspravljalo o porezu na imovinu nije bilo prigovora iz HNS-a, u tom trenutku prvog potpredsjednika Radimira Čačića, jedine prigovore imao je premijer Zoran Milanović', istaknula je potpredsjednica Vlade Milanka Opačić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene