Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navodno traži 270 tisuća funti

Otac prodaje malu zvijezdu 'Milijunaša s ulice'?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac 9-godišnje Rubine Ali, male zvijezde Oscarom nagrađenog filma 'Milijunaš s ulice' koja je osvojila srva ljudi diljem svijeta, objavio je ponudu da prodaje svoju kćerkicu. za nju traži 270 tisuća funti.

Otac Ratiq Qureshi nudi djevojčicu koja je glumila Latiku na posvajanje drugim obiteljima, javljaju svjetski mediji, no otac priču demantira. Ipak, kako piše News of the World, čija je ekipa izvela pravu istragu o slučaju, tvrdi da je Ratiq nudio Rubinu na posvajanje jednoj bogatoj obitelji s Bliskog istoka. Prema tim informacijama Rubinin stric potvrdio je da je obitelj bila zainteresirana za prodaju djevojčice za velike novce. 'Da, razmišljali smo o njezinoj budućnosti, sigurnosti. Ako je netko želi usvojiti, možemo razgovarati, ali naravno da obitelj zauzvrat želi primjerenu naknadu', prenose novine njegovu izjavu.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Slika nije dostupna Otac zvijezde 'Milijunaša s ulice': 'Nije istina da prodajem svoju kćer!'

>> Jesu li mali glumci iz 'Milijunaša' iskorišteni?

Otac optužbe potpuno odbacuje i negira da su razmišljali o tako nečem. 'To nije istina'. Kaže kako će rado razgovarati o ponudama za posao, ali da nema šanse da proda svoju djevojčicu, kojom se, kako kaže, ponosi i voli je. 'On je dobar čovjek i vrijeđaju ga ovakve priče', kaže jedan prijatelj Rubinine obitelji. Ratiq je, prema njegovim riječima, samo bio vrlo ljutit što njegova obitelj, unatoč velikom uspjehu filma, i dalje živi u bijedi. Redatelj filma Danny Boyle i producendt Christian Colson osnovali su fundaciju za dvoje glavnih malih glumaca Rubinu Ali i Azharuddina Ismaila, koja bi im trebala omogućiti punu edukaciju i sređene životne prilike, uključujući i pristojan dom. No, tvrdi Rubinin otac, ništa od toga se još nije ostvarilo. 'Ništa još nismo dobili, sve bi se to navodno tek trebalo srediti', rekao je on ekipi koja je uspjela sakriti da su novinari. Oni tvrde da je nakon toga otac ponudio Rubinu na prodaju za 270 tisuća funti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene