Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što im je Vlada potpisala odluku o dvostrukom povećanju cijene grijanja te nakon što nisu uspjeli nikakvi dogovori, građani Velike Gorice izašli su na ulice. Traže preispitivanje cijena isporuke toplinske energije, a Vladu optužuju.


Kažu kako je odluka o poskupljenju neutemeljena i neopravdana. Za razliku od svega desetak kilometara udaljenog Zagreba, grijanje plaćaju dvostruko skuplje. A iako su topliji dani sve bliže, tvrde, od svojih zahtjeva neće odustajati.

Vezani članci Slika nije dostupna Uskoro počinje sezona grijanja: Evo kako se najbolje pripremiti! Slika nije dostupna Poskupljuje grijanje iz gradskih toplana!

'Ljuta sam! Neka prodaju auto gospodina Sanadera, neka plate dugove HEP-u, a neka vrate nama da imamo što za jest', rekla je jedna žena. 'Katastrofa! Mislim da to uopće nije u redu od Vlade. Pazite, u Velikoj Gorici je grijanje poskupjelo preko 50 posto', kaže prosvjednik. 'Potpisali smo peticiju i opet ništa. Samo se bore za fotelju, mjenjaju se u krug, a narod tko ga šiša!', dodao je drugi prosvjednik.