Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Liječnik iz Klaićeve upropastio nam je dijete, a sada je liječnici s Rebra žele poslati kući bez obećane transplantacije bubrega', rekla je Mirjana Abramović, baka 16-mjesečne Dine, piše Večernji list.


Mirjana kaže kako su joj liječnici ugradili aparatić u trbuh kroz koji djevojčica prima tekućinu za dijalizu koja joj pročišćava krv te su počeli podučavati njezine 20-godišnje roditelje kako da taj postupak rade kod kuće, piše Večernji.

Vezani članci Slika nije dostupna Nevjerojatno što su izvadili iz ovog čovjeka Slika nije dostupna VIDEO U Kaliforniji je u tijeku najveća lančana transplantacija bubrega

Podsjetimo, ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović novinarima je prije mjesec dana, nakon neuspješne operacije pri kojoj je djevojčica izgubila bubrege, izjavio kako je čeka transplantacija bubrega u Lyonu ili u Insbrucku. Tada je dodao da će to biti onda kada stručnjaci procijene da je najoptimalnije vrijeme, odnosno kada bude procijenjeno da je najveća mogućnost primanja novog bubrega.