Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Upropastili nam dijete'

Iz bolnice šalju kući bebu bez bubrega?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Liječnik iz Klaićeve upropastio nam je dijete, a sada je liječnici s Rebra žele poslati kući bez obećane transplantacije bubrega', rekla je Mirjana Abramović, baka 16-mjesečne Dine, piše Večernji list.

Mirjana kaže kako su joj liječnici ugradili aparatić u trbuh kroz koji djevojčica prima tekućinu za dijalizu koja joj pročišćava krv te su počeli podučavati njezine 20-godišnje roditelje kako da taj postupak rade kod kuće, piše Večernji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Svjetski dan bubrega Tek šest posto zna da je ozbiljno bolesno: Nema simptoma, ne boli i bolest dugo može ostati neprepoznata Slika nije dostupna Jeo previše tofua Nevjerojatno što su izvadili iz ovog čovjeka

Podsjetimo, ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović novinarima je prije mjesec dana, nakon neuspješne operacije pri kojoj je djevojčica izgubila bubrege, izjavio kako je čeka transplantacija bubrega u Lyonu ili u Insbrucku. Tada je dodao da će to biti onda kada stručnjaci procijene da je najoptimalnije vrijeme, odnosno kada bude procijenjeno da je najveća mogućnost primanja novog bubrega.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene