Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ruski veleposlanik o Agrokoru

"Sberbank je s pravom zabrinut i nadamo se da će se Vlada dotaknuti te teme"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se činilo da je dogovor HDZ-a i SDP-a oko osnivanja Saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor na pomolu, čini se kako to ipak neće ići tako glatko...

Uoči objave revizorskog izvješća o stanju u koncernu Agrokor u petak premijer Andrej Plenković na početku sjednice Vlade rekao je da se ne protivi osnivanju Povjerenstva u Saboru, ali ne pod uvjetom izbora ustavnih sudaca.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

Iako se činilo da je dogovor HDZ-a i SDP-a oko osnivanja Saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor na pomolu, u ovome trenutku nijedna strana ne želi odstupiti od svojih pozicija.

"HDZ kao glavna stranka u ovoj Vladi nema nikakav problem da se sve što je vezano uz ovu kompaniju detaljno, transparentno istraži i predstavi javnosti, dapače. No, protiv smo bilo kakvog povezivanja tih tema, a tu mislim na raspravu u Hrvatskom saboru s donošenjem drugih odluka u Saboru, a osobito onih koje se tiču odabira ustavnih sudaca", rekao je Plenković. 

Situaciju oko koncerna komentirao je i ruski veleposlanik u Hrvatskoj Anvar Azimov.

"Razgovori Sberbanka i Agrokora se nastavljaju. Sberbank je s pravom zabrinut i nadamo se da će u idućim danima Vlada dotaknuti te teme, teme odnosa Sberbanka i Agrokora", rekao je ruski veleposlanik. 

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene