Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ popustio

Pao dogovor: Osniva se istražno povjerenstvo za Agrokor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborska oporba opetovano je pozivala na osnivanje saborskog istražnog povjerenstva o Agrokoru, a danas je pao dogovor da će se povjerenstvo osnovati.

Kako doznajemo, HDZ i SDP dogovorili su osnivanje saborskog istražnog povjerenstva o Agrokoru.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o sudbini Milanovića: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Podsjetimo, saborska oporba opetovano je zazivala osnivanje istražnog povjerenstva za Agrokor. I danas je u Saboru zastupnik Ivan Lovrinović poručio kako je važno što prije formirati istražno povjerenstvo i dati mogućnost Todoriću i drugima da sve objasne pred kamerama.

Oporba je na osnivanje povjerenstva pozivala i jučer. Šef SDP-a Davor Bernardić rekao je kako nitko kome je u prvom redu interes Hrvatske ne može biti protiv toga.

"Ova priča dublja je i mračnija nego se u početku činilo. Nitko kome je u prvom redu interes Hrvatske ne može biti protiv Povjerenstva za Agrokor. Zašto već pet mjeseci skrivate istinu o Agrokoru i niste objavili ni jedan relevantan podatak iz te kompanije, zašto se Lex Agrokor pisao prije sastanka Ivice Todorića u Vladi, tko je ga je pisao i da li je povezan s nekim u vladi ili povezan s premijerom?" pitao je Bernardić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene