Plaža Punta Križa već je poznatakao raj za swingere, a na njoj su odlučili zarađivati Rusi.


Jedan rovinjski bloger piše kako troje ruskih investitora ulaže novac u najam zemljišta veličine 5000 četvornih metara u neposrednoj blizini plaže Punta Križa koja je već ranije poznata kao swingerski raj i mjesto na kojem se mogi odvaže na nesputani seks na otorenom, piše iPress.

>> Plaža na kojoj se parovi seksaju JAVNO nalazi se - u Hrvatskoj!

Vezani članci Weekend Media Festival (Foto: Weekend Media Festival) - 2 Na Weekend Media Festivalu: Severina, Huljić i Rasta, izbor najboljeg političkog PR-ovca godine i kako se transformira TV Fekalije u moru, ilustracija (Screenshot: Čitateljica) U plićak na šibenskoj plaži stariji muškarac istresao kantu fekalija: "Odjednom je sve počelo smrdjeti. Ispirao je kantu rukama. Katastrofa"

Zemljište je od Hrvatskih šuma zakupila tvrtka Tanka Linija d.o.o., koja se na svojim web stranicama oglašava kao 'lifestyle beah club' te naglašava kako je namijenjena isklučivo odraslim osobama te da odjeća nije nužna, a među glavnim adutima ističu 'Day and night in full swing'.

Posjetitelji ovog 'lifestyle kluba' mogu na plaži iznajmiti krevete i ležaljke, a čeka ih i ukusna dnevna animacija i uzbudljive večernje i noćne predstave'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook