Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rodila u automobilu na putu do bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najsretniji događaj jučerašnjeg tmurnog i hladnog dana je rođenje malog Filipa Ivkova, koji nije htio čekati da njegovi roditelji stignu do rodilišta u Vinkovcima.

Mama Magdalena je dobro, kao i dječak, koji bi u osobne dokumente, kao mjesto rođenja slobodno mogao navesti automobil. 

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Županijska cesta Otok-Privlaka jučer je bila preskliska, a Filip prebrz. Na svijet je stigao u tatinom golfu.

Upute za rađanje ovom hrabrom ocu stizale su na mobitel iz vinkovačke Hitne pomoći čiji je automobil jurio prema rađaonici na četiri kotača. 27-godišnji Igor Ivkov sve je obavio sam, porodio ženu, pojačao grijanje u automobilu i utoplio sina. 

Kad je Hitna pomoć stigla, imala je što vidjeti. U automobilu je plakao dječačić pola metra dug i gotovo 3 kilograma težak. Liječnik hitne pomoći trebao je samo svečano prerezati pupčanu vrpcu.  Mama Magdalena Ivkov (23) oporavlja se u vinkovačkoj bolnici u čijem je rodilišu i trebala roditi. 

'Nismo uspjeli stići beba je htjela van, stali smo sa strane i suprug je napravio što je napravio, svaka mu čast', kazala je Magdalena.

Filipov otac Igor Ivkov još ne može doći k sebi pa nam nije bio spreman govoriti pred kamerom. To je bilo i sasvim razumljivo. Ipak je porodio ženu. No, oprošteno mu je jer je bio pribran kada je najviše trebalo.

'Da nismo bili pribrani, ne bi završilo kao što je završilo', dodala je ponosna mama malenog Filipa.

Magdaleni i Igoru Ivkovu maleni Filip drugo je dijete, imaju još dvoipolgodišnjeg sinčića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene