Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najsretniji događaj jučerašnjeg tmurnog i hladnog dana je rođenje malog Filipa Ivkova, koji nije htio čekati da njegovi roditelji stignu do rodilišta u Vinkovcima.


Mama Magdalena je dobro, kao i dječak, koji bi u osobne dokumente, kao mjesto rođenja slobodno mogao navesti automobil. 

Vezani članci Ludbreški vatrogasci u akciji Beba ostala zaključana u stanu, vatrogasci je spasili munjevitom akcijom: ''Priređen nam je najslađi mogući doček" Ubrizgavanje inzulina, ilustracija Medicinska sestra pokušala ubiti jednogodišnju kćer: Devet puta joj je u nogicu ubrizgala inzulin

Županijska cesta Otok-Privlaka jučer je bila preskliska, a Filip prebrz. Na svijet je stigao u tatinom golfu.

Upute za rađanje ovom hrabrom ocu stizale su na mobitel iz vinkovačke Hitne pomoći čiji je automobil jurio prema rađaonici na četiri kotača. 27-godišnji Igor Ivkov sve je obavio sam, porodio ženu, pojačao grijanje u automobilu i utoplio sina. 

Kad je Hitna pomoć stigla, imala je što vidjeti. U automobilu je plakao dječačić pola metra dug i gotovo 3 kilograma težak. Liječnik hitne pomoći trebao je samo svečano prerezati pupčanu vrpcu.  Mama Magdalena Ivkov (23) oporavlja se u vinkovačkoj bolnici u čijem je rodilišu i trebala roditi. 

'Nismo uspjeli stići beba je htjela van, stali smo sa strane i suprug je napravio što je napravio, svaka mu čast', kazala je Magdalena.

Filipov otac Igor Ivkov još ne može doći k sebi pa nam nije bio spreman govoriti pred kamerom. To je bilo i sasvim razumljivo. Ipak je porodio ženu. No, oprošteno mu je jer je bio pribran kada je najviše trebalo.

'Da nismo bili pribrani, ne bi završilo kao što je završilo', dodala je ponosna mama malenog Filipa.

Magdaleni i Igoru Ivkovu maleni Filip drugo je dijete, imaju još dvoipolgodišnjeg sinčića.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju