Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prelazak na nove metode borbe

Rijeka: Studenti prekinuli blokadu Filozofskog fakulteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisna studentska inicijativa za pravo na besplatno obrazovanje na Filozofskom fakultetu u Rijeci izvijestila je danas da prekida blokadu tog fakulteta.

Studenti su rekli da su to odlučili sinoć glasujući na plenumu, da se time završava prva faza borbe i da se prelazi na daljnje metode djelovanja. Nastava na fakultetu još danas će se održavati na alternativnim lokacijama, a od sutra ponovno u zgradama fakulteta, izvijestila je Nezavisna inicijativa. Pozvala je sve studente, profesore i druge da joj se pridruže u daljnjoj borbi za besplatno školovanje. Pozvali su i na današnje čišćenje zgrada fakulteta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stigao HHO Zadar: Studenti deblokirali Sveučilište Slika nije dostupna Okrenuli leđa studentima prosvjednicima Vijeće Filozofskog pozvalo studente da prekinu blokadu

Plenum će se ponovno održati večeras, a studenti će na njemu odlučivati o daljnjim akcijama. Studenti Akademije primijenjenih umjetnosti na sinoćnjem su plenumu izglasovali još 24 sata blokade, a o nastavku blokade odlučit će večeras.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene