Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Jadran će ih dugo pamtiti'

Ribari najavili najveće prosvjede u povijesti RH, i neće biti mirni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ribari iz Zadra najavljuju najveće prosvjede ikada viđene u Hrvatskoj.

Kako se u roku od 30 dana ništa nisu uspjeli dogovoriti s ministrom Petrom Čobankovićem, na konferenciji za novinare najavili su nove velike prosvjede kakvi nikada nisu viđeni na području Hrvatske. 'Jadran će dugo pamtiti naše prosvjede', poručili su ribari.

Pročitajte i ovo Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 4 Ovog ljeta u prometu FOTO Jadrolinija preuzela Dalmaciju: Pogledajte norveški trajekt koji će ploviti Jadranom i što sve nudi Riba Pojas - 1 riba pojas Iznimno rijedak susret s ogromnom ribom, morskim čudovištem: U Jadranu je viđena tek 3 puta, a u cijelom Sredozemlju samo 60

>> Čobanković ribare primirio obećanjima

Nezadovoljni su jer mirnim prosvjedima nisu ništa postigli, a poručuju kako od dogovora s ministrom ribarstva Petrom Čobankovićem ništa nije bilo. 'Nakon isteka roka jedino što je Ministarstvo ribarstva poduzelo jest poskupljenje plavog goriva i to čak dva puta', poručili su ribari.

Naglašavaju kako je očito da Petar Čobanković ili uopće nema namjeru riješti njihove probleme ili ne upravlja Upravom za ribarstvo.  'Jasno je da od rješavanja problema mirnim, stručnim i razumnim putem nema ništa', ističu u priopćenju.

Još su jednom ponovili svoj zahtjeve i ovog puta nisu dali rok za njihovo ispunjenje te su najavili prosvjede koji više neće biti mirni. Upozorili su Ministarstvo kako više neće biti besmislenih sastanaka ni praznih obećanja, a na upit kada će  prosvjedovati i na koji način, rekli su samo : 'Čut će se!'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene