Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pogledajte kako se snašla

Reporterka Dnevnika Nove TV usred javljanja uživo dobila - pusu: "Raspoloženje Osječana je dobro"

Usred javljanja uživo u Dnevnik Nove TV, reporterka Marina Bešić Đukarić dobila je poljubac.

Marinu Bešić Đukarić, reporterku Dnevnika Nove TV, usred javljanja uživo pokušao je prekinuti jedan Osječanin. Dok je Marina gledateljima pokazivala kako su Osječani tražili spas od toplotnog vala, jedan joj je mladić prišao i poljubio je u obraz. 

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Veliki brat u Osijeku - 2 Sve mogu zabilježiti Veliki brat stigao u grad na istoku Hrvatske: "Kamere imamo na pet kritičnih mjesta, a cilj je sve premrežiti"

Reporterka se izvrsno snašla i nije izgubila nit već je samo prokomentirala da su Osječani, unatoč visokim temperaturama, dobro raspoloženi. 

Nepoznatom sugrađaninu Marina nije zamjerila. "Vidjela sam da mi netko prilazi kad sam već bila uživo u programu i pomisla sam što ću sad. Već sam se spremala na neke parole ili slično, ali ovo nisam očekivala", ispričala nam je Marina nakon završetka javljanja. 

Mladića koji joj je prišao ne poznaje od ranije, a nakon što je iskoristio trenutak samo se okrenuo i otišao. "Nisam mu zamjerila, bilo mi je simpatično. Javljanje je ionako bilo ležerno i on je zapravo bio pristojan. Znalo mi se dogoditi da netko uleti u javljanje uživo s pozdravom mami, znali su mahati i slično. Ali poljubio me još nije nitko", kaže Marina. 

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene