Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krali nakit

Razbojnički tinejdžerski par opljačkao dvije kuće pa napao ženu: Djevojka ulovljena, mladić i dalje u bijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razbojnički par, 18-godišnji mladić i djevojka u nedjelju su, nakon prve krađe toga dana na novljanskom području, u nedjelju u njezinoj kući napali 54-godišnju vlasnicu koja se vratila kući baš u vrijeme dok je par krao, pri čemu ju je lopov odgurnuo i pobjegao, dok je ona njegovu partnericu uspjela zadržati do dolaska policije.

Sisačko-moslovačka policije u utorak je izvijestila kako je njih dvoje kazneno prijavila zbog razbojničke krađe i teške krađe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Policija traži ove ljude Od srpnja Jeste li ih vidjeli? Policija treba pomoć građana kako bi pronašla ove osobe

Sumnjiči ih da su najprije u mjestu Stara Subocka ukrali novac iz otključane kuće 80-godišnjakinje, koja se u to vrijeme nalazila u dvorištu.

Pola sata kasnije su u nedalekom Starom Grabovcu iskoristili trenutnu odsutnost 54-godišnje žene te joj iz kuće ukrali nakit.

Dolaskom vlasnice mladić ju je odgurnuo i pobjegao, dok je ona djevojku uspjela zadržati do dolaska policije.

U ovom naguravanju osumnjičeni su 54-godišnjakinju lakše ozlijedili.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 18-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku, dok policija intenzivno traga za 18-godišnjakom koji je još u bijegu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene