Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tri dana nakon prve operacije

Djevojčica koju je ugrizao pas mora na još jednu operaciju: ''I dalje je životno ugrožena"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednomjesečna djevojčica koju je ugrizao pas morat će proći još jednu operaciju, rekao nam je ravnatelj Klaićeve bolnice, doktor Goran Roić.

Tri dana nakon prve operacije, ravnatelj Klaićeve bolnice u Zagrebu rekao je za DNEVNIK.hr da postoje indikacije za još jednu operaciju jednomjesečne djevojčice.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to"

''S obzirom na primarnu težinu i prirodu zadobivenih ozljeda, kao i nalaz kontrolnog MR-a mozga, postavila se indikacija za dodatni neurokriurški zahvat, planiran tijekom današnjeg dana. Dijete je i dalje životno ugroženo, stabilnih vitalnih parametara'', kazao je ravnatelj bolnice dr. Goran Roić.

Podsjetimo, argentinska doga izgrizla je u petak jednomjesečnu djevojčicu u obiteljskoj kući u Repašu. Djevojčica je istoga dana hitno operirana, a nakon operacije i dalje u životnoj opasnosti.

Policija će protiv 45-godišnjeg oca jednomjesečne bebe podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na kazneno djelo povreda djetetovih prava

Pas je neposredno nakon provedenog inspekcijskog nadzora smješten u izolaciju, u najbliže sklonište za životinje, određena je mjera provedbe kliničkog pregleda psa tijekom 10 dana (prvog, petog i desetog dana od ugriza). Veterinarska inspekcija utvrdila je kako pas nije bio propisno cijepljen. Sve daljnje mjere na psu odredit će se nakon kliničnog pregleda.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene