Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije skrivena kamera

Rat samo za publiku: Pogledajte kako se grle Plenković i Maras

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok pred kamerama ratuju, u pauzama sjednice Sabora Andrej Plenković srdačno se pozdravlja s SDP-ovim zastupnicima. Gordana Marasa je čak i izgrlio iako su se nedugo prije toga žestoko prepucavali u sabornici.

Iako su tijekom današnje rasprave žestoko ratovali, što riječima što brojkama, u pauzi sjednice Sabora Andrej Plenković se srdačno izgrlio s nekim SDP-ovim zastupnicima. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića Hrvatski sabor Ususret izborima Koalicijski partneri dogovorili raspuštanje Sabora: Doznajemo datum

Naše kamere su uhvatile trenutak kad Plenković prilazi SDP-ovcu Ranku Ostojiću i s njim se srdačno rukuje te razmjenjuju nekoliko rečenica.

Nekoliko trenutaka kasnije prilazi im i Gordan Maras, kojega je Plenković pozdravio još srdačnije, najprije mu stisnuvši desnicu, a potom ga i zagrlio. 

Koji sat prije toga u izravnom prijenosu Maras i Plenković žestoko su se sukobljavali u sabornici. Jedan je drugog tražio brojke koje dokazuju tko ima koliku podršku za ili protiv smjene Zdravka Marića.

"Show me the numbers!", vikao je Maras Plenkoviću, pa komentirao i njegovu simpatičnost. "Tebi Andrej ne godi vlast, bio si puno simpatičniji u opoziciji. Ne glumi Sanadera", poručio mu je Maras.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene