Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Radimo ozbiljno pa nema razloga za uplitanje u naše programske odluke'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnici informativnog programa triju televizija s nacionalnom koncesijom - HTV-a, Nove TV i RTL-a predsjedniku Hrvatskog sabora Vladimiru Šeksu poslali su pismo u kojem traže brisanje odredbe Izbornog zakona po kojoj elektronički mediji, kako javni tako i komercijalni, svim strankama i listama koje se natječu na parlamentarnim izborima moraju dati isti medijski prostor.

- Nova TV informativnom programu od prvog dana pristupa ozbiljno i s posebnom pažnjom. Nekoliko smo puta naglasili da ja naša ambicija postati najrespektabilniji informativni program u Hrvatskoj. Stoga nije potrebno pojašnjavati s kolikom pažnjom ćemo pratiti izbore. Osigurat ćemo detaljnu, pravovremenu i preciznu informaciju o svemu relevantnom. Izbore će raditi naša najjača novinarska i urednička imena. Nećemo ih “odrađivati” zato što nam to netko propiše, nego zaista raditi po najvišim standardima struke. Stoga smatramo da nema nikakvog razloga da nam se na bilo koji način upliće u našu programsku odluku kad, kako i na koji način ćemo to raditi. Za to pravo borit ćemo se svim argumentima koje imamo, stav je Ive Gačić, Direktorice informativnog programa i pomoćnice Generalnog Direktora Nove TV.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Saborski odbor za medije Traži se zakonsko tumačenje može li HRT emitirati treći program Slika nije dostupna Nova TV i RTL Televizija pozdravljaju odgodu odluke o pokretanju HTV-a 3

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene