Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucao u garažna vrata

Policija muškarcu iz Gornjeg Ogorja oduzela oružje nakon pucnjave: Pronašli mu automatsku pušku, gomilu streljiva, četiri ručne bombe...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Gornjeg Ogorja pored Solina uhićen je nakon što je pucao iz vatrenog oružja u garažna vrata. Pronađeno mu je brojno ilegalno oružje koje mu je policija potom otuđila.

Zbog oštećenja tuđe stvari i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari solinska policija prijavila je 52-godišnjaka koji je u ponedjeljak pucao u Gornjem Ogorju, a ilegalno je posjedovao automatsku pušku, streljivo i ručne bombe.

Pročitajte i ovo Vjenčanje Sve je počelo svađom Mladoženja na vjenčanju ubio suprugu i još troje ljudi: Naglo je otišao i vratio se s pištoljem... Ilustracija Kobna pucnjava Užasna tragedija: 9-godišnjak pronašao pištolj i upucao 6-godišnjaka, nije mu bilo spasa

Policija 52-godišnjaka sumnjiči da je 22. ožujka ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u smjeru garažnih vrata u mjestu Gornje Ogorje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja koje je dovršeno u utorak 52-godišnjak je policijskim službenicima predao automatsku pušku sa sedam spremnika i 285 komada pripadajućeg streljiva, četiri ručne bombe, 98 komada streljiva i 13 detonirajući kapisli.

Pretražena mu je kuća i automobil, a nakon kriminalističkog istraživanja prijavljen je državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene