Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stižu li više temperature?

Provjerite kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bura je u petak stvarala velike probleme.

Još je u petak bura stvarala velike probleme, a u gorju je osim jakog vjetra bilo i slabog snijega. Povremeno je slabih oborina bilo i drugdje, a one će se nastaviti i tijekom subote u Dalmaciji te Slavoniji i Baranji gdje i u petak navečer može biti susnježica koja će u subotu padati veći dio dana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave"

Malo će nas ostaviti na miru sve fronte i ciklone i polako ulazimo opet u stabilnije, a i malo toplije vrijeme.

JUTRO

U subotu ujutro još će posvuda osim na sjevernom Jadranu biti dosta oblaka, u Slavoniji i Baranji često uz susnježicu, a na jugu Dalmacije kišu. Temperature oko nule ili nekoliko stupnjeva niže, a na moru također ne previše toplo, posebno na ovom sjevernom dijelu. Bura će ujutro biti još jaka, ali ni blizu kao što je puhala u četvrtak i petak.

SLAVONIJA

Poslijepodne će u ovom istočnom dijelu i dalje biti slabih oborina na granici kiše i snijega, a maksimalna dnevna temperatura također će biti prava zimska - između 0 i 3 stupnja. U ostatku unutrašnjosti manje oblaka, a više sunca zbog čega će biti i toplije - oko 6

ISTRA

Najvažnija vijest za sjeverni dio Jadrana je naravno slabljenje bure i okretanje na sjeverozapadnjak. Osim toga - sunčano vrijeme s temperaturama i do 13 stupnjeva. Razvedrit će se i u gorskoj Hrvatskoj, no ovdje temperature znatno niže - između 0 i 3.

DALMACIJA

I u Dalmaciji će oslabjeti bura i okrenuti na slab sjeverozapadnjak. Poslijepodne će se i razvedriti pa će biti sunčanije, a temperature između 10 i 13

KOPNO

Sljedećih nekoliko dana neće donijeti nikakve važne promjene u vremenu - prije svega ne očekuje se snijeg, prevladavat će sunčano s jutarnjim maglama, a idući tjedan bit će i malo toplije - osobito danju

MORE

Na Jadranu sunčano, stabilno, bez jakog vjetra, a i ovdje će uz jugozapadnjak biti malo toplije

Dakle, za vikend stabilno i barem djelomice sunčano - pogotovo u nedjelju. Za malo višu temperaturu treba pričekati idući tjedan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene