Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DONOSI PROVJERENO

Odrasli su na mjestu na kojem ne bi trebalo odrastati nijedno dijete: "To mi je pomoglo da budem čovjek kakav sam danas"

Aktualno Galerija Provjereno: Kruno Topolski - 1 Provjereno: Kruno Topolski - 1 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Kruno Topolski - 4 Provjereno: Kruno Topolski - 4 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Anđela Papić - 1 Provjereno: Anđela Papić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Anđela Papić - 2 Provjereno: Anđela Papić - 2 Foto: DNEVNIK.hr +5 Provjereno: Kruno Topolski - 2 Galerija 1/10 >>
Odrasli su tamo gdje niti jedno dijete ne bi trebalo, u domu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. I ma koliko vam se to činilo nevjerojatnim, Kruno i Anđela kažu da je upravo to najbolje što im se u životu moglo dogoditi. Umjesto da plaču nad vlastitom sudbinom, uzeli su je u svoje ruke i iskoristili prilike koje im je život u instituciji donio. A ima ih. Kruno tako završava poslijediplomski sveučilišni studij na temu prava djece, a Anđela nakon završene dvije srednje škole svoj dug društvu po završetku fakulteta želi vratiti radom - upravo u dječjem domu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene