Obavijesti Video Pretražite Navigacija
od afera do optužnica

Političari s optužnicama: Samo je jedan stao pred kamere Provjerenog - "Ja isto želim da se to što prije riješi, jer se puno toga špekuliralo"

Aktualno Galerija Provjereno: Policija Provjereno: Policija Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Političari i optužnice - 11 Provjereno: Političari i optužnice - 11 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Političari i optužnice - 10 Provjereno: Političari i optužnice - 10 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Političari i optužnice - 9 Provjereno: Političari i optužnice - 9 Foto: DNEVNIK.hr +9 Provjereno: Političari i optužnice - 7 Galerija 1/14 >>
Prvi put u povijesti, u jednom danu - čak 4 optužnice protiv bivših ministara i potpredsjednika Vlade. U isto vrijeme, premijer naglašava - nisu teret vladi jer su bivši. Ali bivšima nisu postali sami od sebe, već pritisnuti aferama! Afere su u međuvremenu postale optužnice. Onu oko Aladrovića o nezakonitim zapošljavanjima dok je bio ravnatelj zavoda za mirovinsko - Provjereno je razotkrio u travnju. Nanizali su se tu i Horvat, Milošević i Tolušić. I nisu oni jedini. Bili su tu Kuščević i Žalac. A i mnogi gradonačelnici, načelnici, ravnatelji agencija, državni tajnici ministarstava. Ne čudi stoga podatak kako 83 posto Hrvata misli da grcamo u korupciji, a njih čak 81 posto misli da se ne može uspjeti u poslu bez stranačke iskaznice. Što rade danas svi navedeni? Ekipa Provjerenog zvala ih je redom, a samo jedan je stao pred kameru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene